ERBJUDANDE!

Söndagen den 9 juni anordnas en medlemsresa för Arlanda Flygsamlingars Vänner och Svensk Flyghistorisk Förening till Flygvapenmuseum i Linköping och den 2023 invigda utställningen Flygfärdig, vilken ersatt den tidigare utställningen i Hall 1 och 2. Även Kalla Krigsutställningen hart fått en uppfräschning. Vi besöker även magasinet vilket normalt inte är öppet för museibesökarna.

Vi reser ståndsmässigt i en veteranbuss från Svenska Omnibussföreningen!

Resan utgår från Östra station i Stockholm kl 0900 den 9 juni, med beräknad återkomst omkring kl 1900. Resan är endast förbehållen medlemmar i de båda föreningarna, priset för resan är 350:-. I priset ingår bussresan ToR samt inträde på museet och special-visning av magasinet. Lunch betalas av den enskilde. Deltagarantalet är begränsat.

Intresseanmälan till Lennart Berns, lennart@berns.com, senast 22 april varefter besked om plats samt betalningsinformation lämnas.

Arrangör: Arlanda Flygsamlingars Vänner

Vi reser med veteranbuss enligt bilden! Foto via Svenska Omnibussföreningen

Flygvapenmuseums nya utställning Flygfärdig. Foto Lennart Berns