SFF har tecknat ett nytt avtal med ägaren till Jumbo Stay, Oscar Diös i Uppsala, om 20% rabatt på boende för föreningens medlemmar, mot uppvisande av medlemskort.
I takt med att flygtrafiken ökar på Arlanda, vädras ökad beläggning på denna världsunika till hotell ombyggda Boeing 747-200, tidigare ägd av entreprenören Thomas Johansson.
Inne i flygplanet finns alltifrån enkelrum till fyrabäddsrum. Cockpit, med alla sina instrument bevarade, är lyxsvit. Sedan några år kan men även bo i motorgondolerna! I fören på flygplanen finns ett café där även frukosten serveras. Ena vingen är utomhusterrass där man kan njuta en kopp kaffe eller en öl och samtidigt se förbitaxande flygplan när bana 01R/19L är i bruk. Googla gärna på Jumbo Stay historia för att läsa mera om flygplanet och historien.

Information om medlemsrabatten finns, för inloggade medlemmar, under Medlemmars sida/Medlemsrabatter.

Bokning görs enklast via telefon 08-593 60 400 eller via booking@jumbostay.com

 

Det är en unik upplevelse att promenera på en vinge till en jumbojet, samtidigt som man kan njuta av utsikten över ett numera aktivt Arlanda. Foto Lennart Berns

 

Cockpiten har bevarats med sina instrument och reglage och utgör nu lyxsviten ombord. “Bulan” bakom cockpit kan användas som konferenslokal för cirka 10 personer. Foto Lennart Berns