Bilderna skannas och läggs omgående upp på SFF:s server, så att de direkt finns tillgängliga från hemsidan. Bilderna skannas i högupplöst format och det är möjligt att använda dem för tryckning m.m. direkt från fil.

SFF medlemmar har möjlighet att ta del av bilderna i lågupplöst utförande, via länk till SFF Digitalt bild- och mediearkiv (finns som separat undermeny).
Sökning av de skannade bilderna görs via en sökmotor, vi rekommenderar dock att först läsa instruktionerna som finns på söksidan.
I registret kan man söka på t.ex. flygplanstyp, Civ/Fv-nr (registrering), tillv.nr, plats, personnamn, tidperiod m.m.

Vill Du själv ladda upp egna högupplösta bilder till SFF bildarkiv, kontakta ansvarig för SFF Digitalt bild- och mediearkiv.

Medlemmar som är registrerade på SFF hemsida har behörighet till SFF Digitalt bild- och mediearkiv.

För att från hemsidan få tillgång till bildarkivet, som ingår i SFF Digitalt bild- och mediearkiv, behöver du vara inloggad medlem (detta gör du uppe till höger på hemsidan) och sedan klicka på länken till SFF Digitalt bild- och mediearkiv (finns som separat undermeny)
Om du glömt ditt lösenord till hemsidan skall du klicka på logga in, så visas en länk till "Glömt lösenord". Användar-id är din registrerade e-postadress.