Text: Ulf Delbro

Researrangören CAB-resor, som bl.a. ordnar resor till internationella flygdagar, brukar göra god reklam för SFF och värvar också medlemmar bland de som deltar i resorna. För att stimulera medlemmarna i SFF att göra värvningsinsatser har CAB-resors grundare, flygentusiasten Anders Nilsson skänkt tre stycken presentkort till SFF att användas som värvningspremier. Presentkorten berättigar vart och ett till en rabatt om 1 000 kronor på valfri redan bokad eller ännu ej bokad CAB-resa för en (1) person fram till den 31/12 2019. Reseprogrammet 2019 framgår på www.cab-resor.se

Vi öppnar nu för alla SFF-medlemmar (ej styrelsemedlemmar eller funktionärer/anställda) att delta i en tävling där man kan vinna ett av dessa presentkort. Tävlingen går till på följande vis:

  1. Värva minst en ny medlem till SFF. Anmälan görs med mail eller med post. Se denna sida för instruktion: http://flyghistoria.org/for-medlemmar/projekt-medlemsvarvning
    Vid frågor ring: Ulf Delbro, 0733-39 32 17

  2. Skicka ett mejl med ditt namn, telefon och e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Skriv ”Tävlingen” i ämnesraden/rubriken och uppge även i texten att du deltar i tävlingen.

  3. Skriv namnet/-en på den/de du värvat plus deras adress i samma meddelande som ovan. Ange även datum för värvningen.

  4. När den/de du värvat betalat medlemsavgiften är du kvalificerad att delta i tävlingen.

  5. De tre som värvat flest medlemmar vinner var sitt presentkort. Vid samma antal värvade lottas presentkorten ut.

  6. Tävlingen pågår fr.o.m. den 190420 t.o.m. den 190615. Senast då skall medlemsavgiften för de du värvat vara registrerad på SFF:s PlusGiro 533214-3 och ett mejl/brev med uppgifterna enligt punkterna 2 och 3 vara mottaget. Obs. Medlemmar som värvats före den 20/4 räknas ej med i tävlingen.

  7. Vinnarna meddelas personligen när tävlingen avslutats.

  8. Varje medlem som värvats berättigar fortfarande till en bok eller en dvd som premie. Se urvalet på hemsidan eller kontakta Medlemsservice på telefon 0768-46 55 02 för information.

Välkomna att delta i tävlingen, och Lycka Till!