Nu är det bara några veckor kvar till jul, och vi vill passa på att tipsa om en idealisk julklapp till flygintresserade släktingar och vänner, nämligen ett medlemskap i SFF! 

Att ge ett medlemskap för 2019 i SFF är en mycket trevlig julklapp, som räcker hela året! Mottagaren får då nästa års SFT och Flyghistorisk Revy tillsammans med övriga förmåner och får dessutom som välkomstgåva en värdecheck om 20 % att utnyttjas en gång under 2019 vid köp ur Medlemsservice sortiment, plus att man även får välja en tidigare utgiven Flyghistorisk Revy.

Dessutom får du som givare en premie för varje medlemskap du ger bort som julklapp!

Så här går det till: Fyll i anmälningsformuläret som du finner på denna länk:Bli medlem. Notera ”Gåva” i fältet för Meddelande. Uppge även ditt eget namn och kontaktuppgifter i kolumnerna för Värvare!  Betala in medlemsavgiften 395 kronor på SFF:s plusgironummer 53 32 14-3. Uppge ”Gåva” och namnet på den gåvan gäller vid inbetalningen.

Kontakta gärna SFF:s kansli på telefon: 0706-22 10 00 eller SFF:s Medlemsservice på telefon: 0768-46 55 02 om du önskar hjälp med anmälan. Om gåvan är avsedd för någon som är bosatt utomlands gäller särskilt portotillägg. Kolla detta med kansliet innan du gör inbetalningen.

Tack för ditt stöd att värva nya medlemmar!

GOD JUL

Ulf Delbro

Flygande tomte